4.5.12

Kooli sünnipäevanädal

Haljala gümnaasiumil, Virumaa vanimal koolil, täitus 325 aastat. Sünnipäevameeleolu oli tunda terve nädalal , mil toimusid erinevad üritused.

Esmaspäev ja teisipäev olid vabad päevad.

Kolmapäev, 2. mai
2. tund  1.-6. klass viktoriin- Reet MarkinOsalesid meie klassist Karin, Elli, Rivo ja Oliver. Ülejäänud klass samal ajal osalesid kooli tundides.
Neljapäev, 3. mai   
2.-3. tund laulutunnid 1.-3. klassile. Viivi Voorand
Tüdrukud laulsid poistele ja poisid laulsid tüdrukutele. Kuulatajateks olid ka õpetajad.

Kõik õpilasliinide bussid koju kell 13.50.
12.00 Jaagupäeva tähistamine toimus kooli õues - puude istutamine, teadmiste teatejooks
Reede,  4. mai
Tavaline koolipäev, sünnipäevalõuna
Kõik õpilasliinide bussid koju kell 13.50.

Kõige tegusam päev oli neljapäev, mil iga klass sai istutada oma puu. 1 klass istutas mägimänni. Pilte võimalik vaadata: puu istutamine

Ilm oli jahe ja vaba aega oli Teadmiste teatejooksuni niikaua kuni kõik klassid said oma puud istutatud. Õpetaja Merli lasi lastel joosta mäest alla ja mäest üles, et sooja saada ja igavuse peletamiseks.


Teadmiste teatejooks toimus peale puude istutamist, kus sai mitmed õpetajad kontrollida õpilaste teadmisi. Süsteem selline: õpilane jookseb kindla õpetaja juurde. Õpetaja küsib küsimuse(d). Õpilane vastab ja vastavalt õige(te)le vastus(te)le saab ta punktid. Seejärel jookseb kohtunike juurde ja annab lipiku, kus oli kirjutatud õpetaja poolt antud punktid. Seejärel jookseb õpilane enda tiimi juurde ja annab teateplaksu üle ning alustab jooksmist teine õpilane, kellegi teise õpetaja juurde.
Kokku osales klassist 14 õpilast. Sel korral jäi 1. klass algklassides VI kohale .

 Pilte Kooli sünnipäevanädalast

Jutustas: Õnnela Carolin